Antena 3 CNN Externe Regina Elisabeta a II-a a reapărut în public, mai veselă ca niciodată. Cine este președintele care a făcut-o aşa zâmbitoare

Regina Elisabeta a II-a a reapărut în public, mai veselă ca niciodată. Cine este președintele care a făcut-o aşa zâmbitoare

Regina Elisabeta a II-a a marcat joi primul ei angajament oficial după o pauză de o săptămână pe domeniul Sandringham. A fost o apariție rară a monarhului britanic: Regina a părut mai veselă ca niciodată la întâlnirea cu președintele elvețian Ignazio Cassis și soția acestuia.

Regina Elisabeta a II-a a reapărut în public, mai veselă ca niciodată. Cine este președintele care a făcut-o aşa zâmbitoare
Sursa foto: Twitter/ Derek Momodu
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Apr 2022   •   18:43

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani, care își sărbătorește anul acesta Jubileul de Platină, a zâmbit larg în timp ce a dat mâna cu Ignazio Cassis și cu soția acestuia, scrie Sky News.

Regina a părut foarte veselă în timpul audienței cu președintele Elveției la Castelul Windsor, marcând primul ei angajament oficial după o pauză de o săptămână pe domeniul Sandringham.

Ea a părut să se simtă bine și a stat în picioare fără baston, purtând o rochie de mătase cu imprimeuri albastre și gri. Regina și-a împodobit ținuta cu o broșă cu diamante cu tematică de fructe, moștenită de la regina mamă.

Palatul Buckingham a declarat că regina intenționează să participe la deschiderea oficială a Parlamentului, care va avea loc pe 10 mai, dar se așteaptă o confirmare mai aproape de momentul respectiv sau în ziua respectivă.

Monarhul britanic a deschis Parlamentul în toate ocaziile din timpul domniei sale, cu două excepții: în 1959 și 1963, când era însărcinată cu Andrew și apoi cu cel mai mic copil al ei, Edward.

Regina Elisabeta a II-a marchează 70 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii. Festivităţile dedicate Jubileului de Platină au început pe 10 ianuarie, iar ceremoniile vor continua pe parcursul anului.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close