Antena 3 CNN Externe Regina Elisabeta a II-a, mesaj subtil de susținere pentru Ucraina, la prima întâlnire oficială după infectarea cu COVID-19

Regina Elisabeta a II-a, mesaj subtil de susținere pentru Ucraina, la prima întâlnire oficială după infectarea cu COVID-19

Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj subtil de susținere pentru Ucraina. Monarhul britanic a avut prima vizită oficială de după ce s-a infectat cu COVID-19.

Regina Elisabeta a II-a, mesaj subtil de susținere pentru Ucraina, la prima întâlnire oficială după infectarea cu COVID-19
Sursa foto: Twitter/ Queen Lilibet
de Cerasela Stafie    |    07 Mar 2022   •   17:17

Premierul Canadei Justin Trudeau este primul oficial care o întâlnește pe Regina Marii Britanii după ce aceasta a fost confirmată cu COVID-19.

Regina a fost testată pozitiv cu coronavirus pe 20 februarie, la doar câteva zile după ce Prințul Charles și Ducesa de Cornwall au contractat virusul.

Cei doi au fost fotografiați strândânu-și mânile, zâmbind. Întâlnirea a avut loc la Castelul Windsor.

Trudeau a mers în Regatul Unit pentru a discuta despre războiul din Ucraina cu omologii săi Boris Johnson, premierul Angliei, și Mark Rutte, primul ministru al Olandei.

În timpul întrevederii cu Regina Elisabeta, monarhul, care de obicei adoptă o poziție neutră în chestiuni politice, a transmis un mesaj subtil de susținere pentru Ucraina.

Acesta l-a salutat pe Trudeau în fața unei vaze cu flori albastre și galbene și a purtat și o rochie în nuanțe de albastru. Albastrul și galbenul sunt culorile drapelului național al Ucrainei.

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close