Antena 3 CNN Externe Regina Elisabeta a II-a vrea să îşi cumpere iPad. Prinţii William şi Harry cred că bunica lor e "cool"

Regina Elisabeta a II-a vrea să îşi cumpere iPad. Prinţii William şi Harry cred că bunica lor e "cool"

Regina Elisabeta a II-a vrea să îşi cumpere iPad. Prinţii William şi Harry cred că bunica lor e "cool"
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
09 Mai 2011   •   16:32
În grupul pasionaţilor de iPad se mai adaugă un membru, nimeni alta decât Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii care vrea să-şi cumpere un astfel de gadget, după ce l-a testat împreună cu nepoţii ei, prinţul William şi prinţul Harry, informează TheSun.co.uk.

Suverana Marii Britanii s-a declarat foarte încântată de iPad, plăcându-i în special faptul că tableta este uşor de utilizat, are un ecran mare şi o greutate mică. „Regina nu mai văzuse nimic asemănător până la iPad. A fost foarte impresionată. I-a plăcut în special faptul că tableta este uşor de utilizat, are un ecran mare şi este foarte uşoară. Pentru o femeie de vârsta ei, este foarte pasionată de acest lucru. E doar o chestiune de timp până când va cere cuiva să se ducă să-i cumpere şi ei unul", a declarat o persoană apropiată de familia regală, conform sursei citate. "Cei doi prinţi găsesc că situaţia e extrem de amuzantă. Le place ideea că bunica lor vrea un iPad şi cred că ea este foarte cool", a mai adăugat aceeaşi sursă.

Regina Elisabeta nu este la prima întâlnire cu gadgeturile Apple, ea deţine deja două iPod-uri. În 2005, publicaţia „The Sun” anunţa că regina şi-a cumpărat un model argintiu, pe care pot fi stocate până la 1.500 de cântece. Cel de-al doilea iPod i-a fost oferit suveranei de către preşedintele american Barack Obama, în 2009, pe acesta fiind stocate imagini din timpul sejurului efectuat de Elisabeta a II-a în statul Virginia.

 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close