Antena 3 CNN Externe Regina Elisabeta a apărut la balconul Palatului Buckingham, în ultima zi a Jubileului

Regina Elisabeta a apărut la balconul Palatului Buckingham, în ultima zi a Jubileului

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut duminică, în ultima zi a Jubileului de platină, o apariție surpriză la balconul Palatului Buckingham, anunță CNN

Regina Elisabeta a apărut la balconul Palatului Buckingham, în ultima zi a Jubileului
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    05 Iun 2022   •   21:12

Regina a lipsit de la evenimentele de vineri și sâmbătă - o slujbă la Catedrala St. Paul și o după-amiază la hipodromul Epsom - după ce a simțit „disconfort” în timpul paradei de joi.

În apariția de duminică, Regina a fost flancată în balcon de prințul Charles și soția sa, Camilla, ducesa de Cornwall, precum și prințul William și Catherine, ducesa de Cambridge, și cei trei copii ai lor. Mii de oameni au primit cu încântare apariția monarhului de 96 de ani, care a afișat un zâmbet larg.

„Chiar dacă nu am participat personal la fiecare eveniment, inima mea a fost cu voi toți, și rămân angajată să vă servesc cât mai bine, susținută de familia mea”, se arată într-un mesaj de mulțumire adresat de Regină la finalul jubileului, potrivit BBC.

În Marea Britanie au fost patru zile de fast, petreceri și parade pentru a sărbători cei 70 de ani pe tron a Reginei Elisabeta a II-a.

Zeci de mii de persoane au participat la parada din centrul Londrei, ultimul moment important al zilei.

Cântăreţul Ed Sheeran şi peste 100 de personalităţi s-au alăturat fanfarelor militare, artiştilor şi dansatorilor care vor defila în în onoarea Reginei Elisabeta a II-a.

Trimisul special Antena 3 la Londra, Ana Iorga şi istoricul Filip Iorga, au prezentat informaţii noi, în exclusivitate la Antean 3, despre cum s-a desfăşurat cea de-a patra zi de Jubileu.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close