Antena 3 Externe Regina Elisabeta a II-a a fost văzută în timp ce mergea folosind un baston

Regina Elisabeta a II-a a fost văzută în timp ce mergea folosind un baston

de Alexandra Ionescu    |    12 Oct 2021   •   18:01
Regina Elisabeta a II-a a fost văzută în timp ce mergea folosind un baston
Sursa foto: Getty Images

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost văzută în timp ce mergea folosind un baston în timpul unui eveniment public. Este pentru prima dată când ea este văzută astfel, după anul 2004 atunci când a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi.

Regina a folosit astăzi un baston când a sosit la catedrala Westminster Abbey, unde s-a sărbătorit centenarul Legiunii Regale Britanice.

Regina este văzută rar folosind bastonul, dar a mai fost fotografiată anterior ajutându-se de el pentru a se deplasa, inclusiv în 2003 și 2004, după ce a fost operată la genunchi.

Pentru a intra în catedrală, regina Elisabeta a II-a nu a folosit intrarea principală, ci una secundară, pentru a scurta traseul pe care îl avea de parcurs.

Deşi au primit numeroase solicitări din partea jurnaliştilor care doreau să afle care este starea suveranei, ofiţerii biroului de presă ai Palatului Buckingham nu au dorit să facă niciun comentariu pe marginea subiectului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close