Antena 3 CNN Externe Regina Silvia a Suediei s-a rănit la picior în timp ce fugea de un fotograf

Regina Silvia a Suediei s-a rănit la picior în timp ce fugea de un fotograf

Regina Silvia a Suediei s-a rănit la picior în timp ce fugea de un fotograf
Sursa foto: Foto: monstersandcritics.com
06 Apr 2011   •   17:07

Încercând să fugă de un fotograf al unui tabloid suedez, Regina Silvia a Suediei s-a rănit, miercuri, la picior şi la încheietura mâinii, în timpul unei vizite la New York, potrivit Mediafax.

Regina se afla la cumpărături cu fiica ei cea micp, prinţesa Madeleine, când au fost acostate de un fotograf al publicaţiei Aftonbladet care refuza să le lase în pace.

"Regina a ales să folosească o ieşire de serviciu şi a mers foarte repede către maşina ei parcată în apropiere cu scopul de a scăpa de fotograful care o urma la mică distanţă. Regina a căzut şi s-a rănit la picior şi la încheietura mâinii", se afirmă în comunicatul emis de casa regală suedeză.

Publicaţia Aftonbladet, care profită împreună cu principalul său rival, tabloidul Expressen, de pe urma faptelor, gesturilor şi apariţiilor în public ale membrilor familiei regale, a anunţat, miercuri, prin intermediul redactorului său şef, că "regretă profund acest incident" în care a fost implicat un fotograf freelance.

În aceeaşi zi, presa din Suedia a publicat, miercuri, fotografii ale reginei Silvia purtând un baston şi o atelă, cu ocazia decernării unui premiu, marţi, la New York, oraşul în care locuieşte fiica ei Madeleine, după ce aceasta a rupt logodna, anul trecut, de Jonas Bergström, un avocat din baroul din Stockholm.




×
Subiecte în articol: Suedia New York ranit fotograf
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close