Antena 3 CNN Externe Un regizor de film din Iran a fost ucis de părinţii săi pentru că nu s-a căsătorit

Un regizor de film din Iran a fost ucis de părinţii săi pentru că nu s-a căsătorit

O crimă înfiorătoare a șocat comunitatea dintr-un cartier din vestul Teheranului, Iran. Un regizor de film a fost ucis de proprii părinți, revoltați că acesta avea 47 de ani şi nu s-a căsătorit.

Un regizor de film din Iran a fost ucis de părinţii săi pentru că nu s-a căsătorit
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2021   •   20:36

Totul a început în urma unui conflict imediat după ce Babak Khorramdin, un regizor de film în vârstă de 47 de ani s-a întors acasă duminică, de la Londra.

Orbit de furie că fiul său nu este căsătorit, bărbatul l-a sedat, după care l-a ucis.

Din cauza disputelor pe care le-am avut, l-am sedat și l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și, împreună cu soția mea l-am aruncat în trei coşuri de gunoi de pe stradă”, a spus Akbar, tatăl lui Babak Khorramdin, potrivit newsweek.com.

Poliția iraniană a descoperit, duminică, bucăți din corpul lui Khorramdin, apoi a percheziționat casa familiei, unde au fost găsite alte dovezi ale crimei.

Cei doi soți şi-au recunoscut faptele şi au fost arestați. Mai mult, la audieri ei le-au spus poliţiştilor că în urmă cu ceva timp și-au ucis, în aceleași condiţii, şi fiica și ginerele.

Născut la Teheran în 1974, Babak Khorramdin a absolvit Facultatea de Arte Plastice a Universității din Teheran cu o diplomă de master în cinematografie în 2009 și a plecat la Londra în 2010 pentru a-și continua studiile.

Filmele lui Babak Khorramdin includ scurtmetraje și lungmetraje precum „Blonda incoloră coruptă”, „Marți: mama”, „Rosen (Corso)” și „Cut”.

Cel mai faimos film al lui Babak Khorramdin a fost „Scrisoarea de jurământ pentru Yasar”, pe care a filmat-o în 2013, inspirată din experiențele sale cu viața de student în străinătate.

×
Subiecte în articol: regizor Iran casatorie parinti ucis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close