Antena 3 CNN Externe Un regizor de film din Iran a fost ucis de părinţii săi pentru că nu s-a căsătorit

Un regizor de film din Iran a fost ucis de părinţii săi pentru că nu s-a căsătorit

O crimă înfiorătoare a șocat comunitatea dintr-un cartier din vestul Teheranului, Iran. Un regizor de film a fost ucis de proprii părinți, revoltați că acesta avea 47 de ani şi nu s-a căsătorit.

Un regizor de film din Iran a fost ucis de părinţii săi pentru că nu s-a căsătorit
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2021   •   20:36

Totul a început în urma unui conflict imediat după ce Babak Khorramdin, un regizor de film în vârstă de 47 de ani s-a întors acasă duminică, de la Londra.

Orbit de furie că fiul său nu este căsătorit, bărbatul l-a sedat, după care l-a ucis.

Din cauza disputelor pe care le-am avut, l-am sedat și l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și, împreună cu soția mea l-am aruncat în trei coşuri de gunoi de pe stradă”, a spus Akbar, tatăl lui Babak Khorramdin, potrivit newsweek.com.

Poliția iraniană a descoperit, duminică, bucăți din corpul lui Khorramdin, apoi a percheziționat casa familiei, unde au fost găsite alte dovezi ale crimei.

Cei doi soți şi-au recunoscut faptele şi au fost arestați. Mai mult, la audieri ei le-au spus poliţiştilor că în urmă cu ceva timp și-au ucis, în aceleași condiţii, şi fiica și ginerele.

Născut la Teheran în 1974, Babak Khorramdin a absolvit Facultatea de Arte Plastice a Universității din Teheran cu o diplomă de master în cinematografie în 2009 și a plecat la Londra în 2010 pentru a-și continua studiile.

Filmele lui Babak Khorramdin includ scurtmetraje și lungmetraje precum „Blonda incoloră coruptă”, „Marți: mama”, „Rosen (Corso)” și „Cut”.

Cel mai faimos film al lui Babak Khorramdin a fost „Scrisoarea de jurământ pentru Yasar”, pe care a filmat-o în 2013, inspirată din experiențele sale cu viața de student în străinătate.

×
Subiecte în articol: regizor Iran casatorie parinti ucis

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close