Antena 3 CNN Externe Relaţia care a scandalizat o ţară întreagă. Părinţii fetei sunt disperaţi: "Te iertăm, numai întoarce-te acasă"

Relaţia care a scandalizat o ţară întreagă. Părinţii fetei sunt disperaţi: "Te iertăm, numai întoarce-te acasă"

Relaţia care a scandalizat o ţară întreagă. Părinţii fetei sunt disperaţi: "Te iertăm, numai întoarce-te acasă"
de O.P.    |    25 Sep 2012   •   06:19
Idila secretă dintre o elevă de 15 ani şi un profesor de două ori mai în vârstă a pus poliţia în alertă şi a emoţionat opinia publică din Marea Britanie.

Cei doi nu au mai fost văzuţi de săptămâna trecută, când, se pare, au fugit împreună în Franţa. Părinţii fetei şi-au putut stăpâni cu greu lacrimile când au implorat-o să se întoarcă acasă.

Megan Summers era cunoscută de toată lumea ca o elevă cuminte, fără probleme. De la o vreme, însă, ea începuse să se comporte ciudat. Joia trecută, ea le părea colegilor neobişnuit de fericită. Iar a doua zi, nu a mai apărut la cursuri. Nici părinţii nu au mai văzut-o, ceea ce i-a adus la disperare.

O dată cu Megan a dispărut şi profesorul său de matematică, Jeremy Forrest, în vârstă de 30 de ani. Căsătorit de curând, dar mai boem de felul său, Jeremy era cunoscut, pe Youtube, şi ca muzician. El postase de curând, pe blog, un text straniu despre o "dilemă morală". "Cum putem defini ceea ce este bine sau rău, acceptabil sau inacceptabil?"

Se referea, probabil, tocmai la relaţia cu eleva sa. Poliţia a descoperit că ei au părăsit Marea Britanie în maşina profesorului, la bordul unui feribot.

 De altfel, Megan i-a trimis unei prietene un SMS în care anunţa că a ajuns în Franţa, fără alte amănunte. Cei doi aveau şi bilete de întoarcere, dar nu le-au folosit. Părinţii roagă ca apelul lor să fie difuzat pe toate reţelele sociale iar poliţiştii continuă ancheta, în speranţa că totul se va termina cu bine.

 

×
Parteneri
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
x close