Antena 3 CNN Externe Toată familia unui român, răpită de gruparea Hamas: ”Nu știu dacă îmi voi mai vedea vreodată copiii”

Toată familia unui român, răpită de gruparea Hamas: ”Nu știu dacă îmi voi mai vedea vreodată copiii”

Remus Aloni, românul a cărui familie a fost răpită de Gruparea Hamas, a intrat în direct în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN unde a povestit cum teroriștii i-au luat fiicele, toate cele trei nepoate și ginerele.

de Laura Dinu    |    26 Oct 2023   •   23:53

”Fata mea mai mică, Sharon, s-a căsătorit cu un băiat, David, care trăiește și s-a născut într-un kibbuț din Oz. A mers și ea să locuiască acolo. Împreună au două gemene, Julie și Emma.

Fata mea mai mare, Danielle, a hotărât ca la sfârșitul săptămânii să plece împreună cu fetița ei, Emilia, în vârstă de cinci ani și jumătate, ca să petreacă sfârșitul de săptămână cu sora ei. Dar soarta a făcut să se întâmple grozăvia asta, să fie împreună toți acolo când a început toată povestea asta”,  povestește Remus Aloni.

Bărbatul spune că nu are niciun fel de informații despre ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu familia lui.

”Nu am nicio informație nici de la armată, și nici de la guvern. Singura informație care ni s-a dat, după o săptămână, din partea armatei, este că toți șase erau în viață în momentul în care au fost luați în Gaza”, mai spune el. 

Românul, care locuiește în Israel de mai bine de 50 de ani, spune că încearcă să nu se alimenteze cu informații false și negative și că speră să își revadă familia în siguranță. 

”Până nu voi afla ceva sigur, eu nu voi da importanță acestor informații și am speranță că ei sunt încă în viață. În cazul în care va exista un schimb de ostatici, dacă acest lucru ar avea loc înainte ca Israelul să intre în Gaza, în momentul acela am putea avea o speranță. Însă dacă armata va intra în Gaza și abia după vor începe să negocieze, eu nu știu dacă îi vom mai vedea vreodată pe copiii aceștia și pe fetele mele”, a mai spus Remus Aloni în exclusivitate la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Remus Aloni Război în Israel
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close