Antena 3 CNN Externe Ce a pățit o femeie după ce a ridicat de pe jos o bancnota de un dolar: ”A fost la un pas să mă omoare! Nu ridicați nimic de pe pământ!”

Ce a pățit o femeie după ce a ridicat de pe jos o bancnota de un dolar: ”A fost la un pas să mă omoare! Nu ridicați nimic de pe pământ!”

O femeie susține că era să moară după ce a ridicat o bancnotă de 1 dolar de pe pământ.

Ce a pățit o femeie după ce a ridicat de pe jos o bancnota de un dolar: ”A fost la un pas să mă omoare! Nu ridicați nimic de pe pământ!”
Sursa foto: Facebook / Renee Parsons
de Laura Dinu    |    19 Iul 2022   •   14:19

Renne Parson din Kentucky a dezvăluit că i-a amorțit tot corpul și a ajuns la spital după ce a ridicat de pe jos o bancnotă de un dolar. 

Tânăra călătorea prin Nashville, Tennessee, alături de copilul și de soțul ei, Justin, când a decis să oprească la un fast food cunoscut pentru a folosi toaleta.  

”Acest lucru s-a întâmplat duminică, 10 iulie 2022, ora 16:30. NU ridicați NIMIC de pe pământ! 

De obicei, nu aș împărtăși o poveste personală ca aceasta pe FB, dar încă nu cred că mi s-a întâmplat...

Conducând prin Nashville, TN, a trebuit să facem o oprire rapidă pentru a folosi baia. Ne-am oprit la un restaurant cunoscut și în timp ce stăteam cu copilul meu de 3 luni și îmi așteptam soțul ca să pot merge la baie, văd o bancnotă de un dolar pe jos. Nu mă gândesc la absolut nimic și o iau. Ținând-o în mână, mă uit în jur și mă gândesc să i-o dau fetiței pe care am văzut-o mai devreme. Însă soțul meu iese din baie, arunc dolarul în buzunar, îi dau copilul și fug la baie. Îmi spăl mâinile și nu le usuc până la capăt. Ies repede, îi iau pe ai mei și mergem spre mașină.

”Mi-am curățat mâinile cu șervețele umede”

Între timp, scot dolarul din buzunar, îl țin puțin și îl pun în ușa mașinii. În timp ce făceam asta, îi spun soțului meu cât de norocoasă am fost să găsesc un dolar la întâmplare. Apoi iau un șervețel pentru a-mi șterge mâinile, pentru că mi-am amintit că soțul meu mi-a spus să nu ridic bani de pe pământ, deoarece pot conține droguri.

În tot acest timp, simt că o tonă de cărămizi cad peste mine. Am simțit că începe în umeri și senzația îmi coboară rapid în tot corpul. I-am spus: „Justin, te rog ajută-mă. Nu glumesc, mă simt foarte ciudat.” Îl apuc de braț fără să gândesc, înainte ca trupul să îmi amorțească complet. Abia puteam vorbi și abia puteam respira! Mă luptam să rămân trează în timp ce Justin țipa la mine să nu adorm și încerca să vorbească cu cei de la serviciul de urgență și să găsească cea mai apropiată stație de pompieri sau spital.

”Am leșinat înainte de a ajunge la spital”

Am leșinat înainte de a ajunge la spital, dar, din fericire, s-au mișcat aproape la fel de repede ca soțul meu. A durat câteva ore, dar în cele din urmă am început să mă simt oarecum normal din nou.

Polițistul care a venit să ne ia raportul ne-a spus că poate fi una dintre următoarele situații: fie bancnota de un dolar a fost scăpată din greșeală și a fost folosită pentru a tăia sau a depozita drogurile, fie a fost lăsată intenționat cu droguri pe ea. Oricum, acest lucru este absolut real și trist. Amestecul dintre mâinile mele ude și alcoolul din șervețele, combinat cu reacția corpului meu la acel medicament, au fost la un pas să mă omoare.

”Nu contează dacă este o bancnotă de 20 de dolari sau de 100 de dolari, nu o atingeți!”

Dumnezeu are alte planuri pentru mine și, din fericire, sunt în stare să reflectez și să râd la cât de binecuvântată sunt să-l am pe soțul meu, care a condus de parcă viața mea ar fi depins de asta. Dacă nu ar fi fost dragostea și determinarea lui și planul lui Dumnezeu, nu aș fi aici.

Morala, nu contează dacă este o bancnotă de 20 de dolari sau de 100 de dolari, nu o atingeți!!!”, scrie Renee Parsons pe o rețea socială. 

****This happened on Sunday, July 10th, 2022 at 4:30 PM**** Do NOT pick up ANYTHING off the ground. I would not...

Publicată de Renee Parsons pe Duminică, 10 iulie 2022

×
Subiecte în articol: droguri
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close