Antena 3 CNN Externe Republica Moldova. Un bebeluş a murit înecat după ce a fost cufundat în cristelniţă de preotul care îl boteza (VIDEO)

Republica Moldova. Un bebeluş a murit înecat după ce a fost cufundat în cristelniţă de preotul care îl boteza (VIDEO)

Republica Moldova. Un bebeluş a murit înecat după ce a fost cufundat în cristelniţă de preotul care îl boteza (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Iul 2010   •   13:16

Botezul copilului într-o familie din Moldova a adus o adevărată tragedie. În momentul în care a fost introdus în  cristelniţă, copilul şi-a pierdut cunoştinţa, iar câteva minute mai târziu un doctor chemat de urgenţă a constat decesul. Acum, părintele spune că este nevinovat, în timp ce analizele medico-legale arată că micuţul a murit înecat.

Sătenii din Mihăileni se pregăteau să sărbătorească, împreună cu soţii Gaidău, botezul băieţelului lor de o lună şi jumătate. Au ajuns la biserică, dar după ce preotul l-a cufundat de trei ori în cristelniţă, copilul a început să respire greu şi şi-a pierdut cunoştinţa

Naşii au încercat să-i atraga atenţia preotului că micuţul nu se simte bine, dar acesta le-a spus să nu intervină pentru că oficiază de multă vreme aceste slujbe şi ştie ce face.

Dar cum starea copilului s-a agravat, în cele din urmă familia a chemat un medic. La câteva minute, acesta a declarat decesului micutului.

Autopsia a arătat că băieţelul a murit în urma asfixiei mecanice prin înec. Cei prezenţi la botez spun că preotul nu acoperise cum trebuie gura copilului atunci când l-a scufundat în apă. Preotul a declarat în faţa anchetatorilor că este nevinovat. În prezent este cercetat pentru  omor prin imprudenţă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: botez preot înecat copil medici deces
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close