Antena 3 CNN Externe Cel mai murdar restaurant descoperit în ultimii 15 ani: "Carnea a fost târâtă pe podea de șobolani"

Cel mai murdar restaurant descoperit în ultimii 15 ani: "Carnea a fost târâtă pe podea de șobolani"

Inspectorii sanitari au fost îngroziți de ceea ce au descoperit într-un restaurant care ajunsese să fie invadat de șobolani.

Cel mai murdar restaurant descoperit în ultimii 15 ani: "Carnea a fost târâtă pe podea de șobolani"
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2023   •   18:01

Restaurantul Lilo Grill, din Țara Galilor, a fost declarat drept cel mai murdar local pe care inspectorii din cadrul Consiliului Cardiff l-au analizat în ultimii 15 ani.

Aceștia au declarat că aici au descoperit "cele mai proaste" condiții, dar și un adevărat focar de infecție, fiind găsite inclusiv excremente de șobolani.

Inspectorii au mai precizat că urina rozătoarelor "curgea pe pereții din depozitul de produse uscate", iar carnea care a fost lăsată la decongelare a fost "târâtă" pe podea, potrivit Sky News, citat de Mediafax.

Judecătorul Richard Williams, care s-a ocupat de acest caz, a menționat că proprietarii restaurantului erau interesați, în realitate, doar de câștigurile obținute din această afacere, fără să aibă în vedere faptul că puneau în pericol sănătatea clienților.

Citește și: Cafenea cunoscută din București, închisă temporar de ANPC | Mizerie și fructe cu pesticide

"Inspectorii au descoperit că anumite echipamente, precum termometrele și sondele de temperatură, necesare pentru testarea alimentelor, lipseau sau erau stricate.

Alimentele erau depozitate în condiții impropii pentru a fi consumate, nu exista un program pentru curățarea echipamentelor și nici un regim de combatere a dăunătorilor.

Cei responsabili de gestionarea restaurantului erau interesați doar de comerț", a spus judecătorul, potrivit walesonline.co.uk.

În trecut, proprietarii restaurantului au primit mai multe amenzi și au fost condamnați pentru unele infracțiuni, însă aceștia nu au renunțat la afacere și au continuat să-i servească pe clienți cu produse depozitate în condiții total nepotrivite.

×
Subiecte în articol: restaurant tara galilor
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close