Antena 3 CNN Externe Reuniune de urgenţă în Ucraina după difuzarea unei înregistrări cu o presupusă anexare a Bucovinei

Reuniune de urgenţă în Ucraina după difuzarea unei înregistrări cu o presupusă anexare a Bucovinei

Reuniune de urgenţă în Ucraina după difuzarea unei înregistrări cu o presupusă anexare a Bucovinei
Sursa foto: foto- captură Antena 3
03 Iun 2019   •   09:41

Reuniune de urgenţă în Ucraina după difuzarea unei înregistrări cu o presupusă anexare a Bucovinei. Aceasta prezintă situaţia în care România ar anexa partea ucraineană a Bucovinei după declanşarea de către Rusia a unui război pe scară largă împotriva Ucrainei. 

Înregistrarea, realizată la nivel de amatori, sub denumirea de "Războiul româno-ucrainean din 2022", a fost postată pe YouTube pe 26 mai fără să ofere precizări despre cine sunt autorii. 

Radu Tudor- „Recunosc că sunt foarte surprins de faptul că autoritățile din Ucraina au putut să ia în seamă o astfel de bazaconie. E complet irațional și în afara oricărei logici a unui demers oficial.. să iei un videoclip de pe Youtube făcut de nu se știe cine și să îl folosești drept pretext pentru realizarea unei anchete. Ucraina e într-o situație extrem de dificilă, cu o treime din din teritoriul său controlat în mod ilegal de Federeația Rusă, cu zece mii de morți în estul Ucrainei, cu Peninsula Crimeea anexată ilegal de Moscova și, din această perspectivă, starea lor de alertă în legătură cu orice posibilă amenințare poate fi înțelească. Dar niciun stat civilizat din lume nu se poate preta la astfel de gesturi. Acel videoclip e creația unui amator”. 

×
Subiecte în articol: Ucraina reuniune Bucovina
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close