Antena 3 CNN Externe Revedere emoționantă! Un adolescent i-a cunoscut, după 15 ani, pe cei care i-au salvat viața când era bebeluș

Revedere emoționantă! Un adolescent i-a cunoscut, după 15 ani, pe cei care i-au salvat viața când era bebeluș

Revedere emoționantă! Un adolescent i-a cunoscut, după 15 ani, pe cei care i-au salvat viața când era bebeluș
Sursa foto: foto: Pexels
24 Ian 2018   •   16:28

Un adolescent s-a întâlnit, după 15 ani, cu familia care i-a salvat viața atunci când abia se născuse. Cele două familii s-au întâlnit pentru un test genetic. 

Anthony a fost născut de mama lui în 2002, însă la scurt timp după naștere au aflat că suferea de probleme medicale și a fost diagnosticat cu osteopetroză infantilă, o boală genetică extrem de gravă, care face ca oasele să fie extrem de fragile, lucru care poate duce la malformații sau chiar la orbire. 

Misiunea a fost destul de gravă fiindcă familia trebuia să găsească un donator de celule stem cât mai repede. Cu ajutorul acestei familii, care s-a oferit să îi ajute, transplantul a fost un real succes, potrivit DailyMail

Cu toate că donația a fost făcută din partea unei persoane anonime, acum, după 15 ani, adolescentul a trebuit să facă niște teste ADN și astfel au dat de femeia care l-a salvat când era doar un bebeluș. 

Întâlnirea dintre cele două familii a fost cu adevărat emoționantă și și-au împărtășit toate experiențele de până atunci. 

 „Când am donat sângele din cordonul ombilical, am crezut că va fi folosit mai mult pentru cercetare. Nu credeam că va avea un impact atât de puternic asupra unei singure persoane. El este o parte din noi. Acum am un fiu genetic”, a spus Patti, cea care a salvat viața tânărului când era foarte mic. 

×
Subiecte în articol: viaţa adolescent
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close