Antena 3 Externe Revista germană Der Spiegel a publicat din greşeală necrologul lui George Bush

Revista germană Der Spiegel a publicat din greşeală necrologul lui George Bush

de M.T.    |    30 Dec 2012   •   17:21
Revista germană Der Spiegel a publicat din greşeală necrologul lui George Bush

Der Spiegel, una dintre cele mai cunoscute reviste din Germania, a publicat din greşeală necrologul fostului preşedinte american George H.W. Bush, scrie AP.

Necrologul a apărut pe site-ul publicaţiei duminică, pentru doar câteva minute, suficient însă pentru a fi observat de mai mulţi cititori. În cele din urmă, acesta a fost şters.

În necrolog era citat corespondentul Der Spiegel din New York, acesta notând că Bush a fost „un politician fără culoare”, a cărui imagine a fost îmbunătăţită mai târziu doar de comparaţia cu mandetele fiului său, George W. Bush, de asemenea preşedinte al Statelor Unite.

Bush a fost sputalizat pe 23 noiembrie, la Houston, din cauza bronşitei de care suferă, iar pe 23 decembrie a fost mutat la terapie intensivă, în urma unei febre.

Un purtător de cuvânt al familiei Bush a declarat că fostul preşedinte, acum în vârstă de 88 de ani, a revenit într-un salon normal sâmbătă, după ce starea sa s-a îmbunătăţit.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close