Antena 3 CNN Externe Rezidenții orașului Wuhan, mărturii cutremurătoare: „Numărul adevărat al morților nu a fost raportat”

Rezidenții orașului Wuhan, mărturii cutremurătoare: „Numărul adevărat al morților nu a fost raportat”

Rezidenții orașului Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus, au mărturisit că datele publicate de guvernul chinez nu sunt adevărate.

Rezidenții orașului Wuhan, mărturii cutremurătoare: „Numărul adevărat al morților nu a fost raportat”
30 Mar 2020   •   19:01

Postul de radio Free Asia a discutat cu mai mulți cetățeni, care au povestit că morgile funcționau non-stop iar peste 500 de familii primeau zilnic rămășițele celor dragi. Aceste numere nu se leagă cu declarațiile guvernului chinez, care a spus că în Wuhan s-au înregistrat doar 2500 de morți. 

În urma cercetărilor făcute de postul de radio Free Asia, capacitatea unei morgi din Wuhan este de 1500 persoane pe zi, ceea ce ar însemna că numărul total de morți din Wuhan a atins 46,800, conform datei la care casele funerare au început să funcționeze fără pauză. 

Săptămâna trecută, China a relaxat restricțiile impuse din cauza virusului, a redeschis transporturile publice și a permis famililor să se reunească cu cei dragi, raportează FOX News

Redeschiderea țării este văzută ca o victorie a Chinei împotriva virusului, care a fost răspândit coronavirusul în peste 200 de țări și a infectat peste 732,000 de oameni din întreaga lume. 

 

 

×
Subiecte în articol: China Wuhan

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close