Antena 3 CNN Externe REZULTATE ALEGERI SUA. Mesajul lui Obama înainte de alegeri VIDEO

REZULTATE ALEGERI SUA. Mesajul lui Obama înainte de alegeri VIDEO

REZULTATE ALEGERI SUA. Mesajul lui Obama înainte de alegeri VIDEO
08 Noi 2016   •   11:36

REZULTATE ALEGERI SUA "Faceţi pentru Hillary ceea ce aţi făcut pentru mine", a îndemnat luni, în ajunul alegerii succesorului său, preşedintele american Barack Obama, într-o reuniune publică, în Michigan, de susţinere a candidatei democrate Hillary Clinton. REZULTATE ALEGERI SUA

"Aveţi ocazia să alegeţi prima femeie preşedinte", a adăugat Obama, în faţa susţinătorilor candidatei care scandau sloganul "Da, putem!" ("Yes, we can !") din campania sa prezidenţială din 2008.

REZULTATE ALEGERI SUA "Mâine va trebui să alegeţi între o politică a divizării şi resentimentului şi (...) o politică care spune "toţi suntem mai puternici împreună", a declarat preşedintele american, reluând sloganul campaniei lui Hillary Clinton ("stronger together").

REZULTATE ALEGERI SUA Omagiile lui Obama

REZULTATE ALEGERI SUA "Şi nu trebuie doar să votaţi contra ceva. Aveţi într-adevăr o candidată care este la înălţimea votului vostru. O candidată care este inteligentă. O candidată care este puternică. O candidată care a fost testată", a continuat Obama, care, pe mandatul său, a ales-o pe Hillary Clinton ca şef al diplomaţiei.

REZULTATE ALEGERI SUA Preşedintele american a mărturisit că este"un pic emoţionat" la acest final de campanie. "Este, probabil, ultima mea zi de campanie, pentru un timp", a explicat Obama, care va părăsi Casa Albă pe 20 ianuarie.

REZULTATE ALEGERI SUA Cu nouă mitinguri, dintre care unul prevăzut chiar înainte de miezul nopţii, Donald Trump şi Hillary Clinton termină, luni, pe un ritm frenetic, o campanie prezidenţială care a divizat Statele Unite.

×
Subiecte în articol: Hillary Clinton Donald Trump Barack Obama
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close