Antena 3 CNN Externe Roata se întoarce. Avocaţii lui DSK ar putea deschide o acţiune judiciară împotriva cameristei

Roata se întoarce. Avocaţii lui DSK ar putea deschide o acţiune judiciară împotriva cameristei

Roata se întoarce. Avocaţii lui DSK ar putea deschide o acţiune judiciară împotriva cameristei
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
28 Aug 2011   •   16:09
Avocaţii lui Dominique Strauss-Kahn avertizează că s-ar putea să deschidă o acţiune judiciară împotriva cameristei din procesul în care fostul şef al FMI a fost acuzat de viol, dacă „atacurile avocaţilor acesteia vor deveni prea nedemne”, conform AFP.

"Deocamdată nu intenţionăm să o dăm în judecată pe Nofissatou Diallo. Dar putem face acest lucru în cadrul procedurii civile, dacă atacurile avocaţilor săi vor deveni prea nedemne”, a declarat Benjamin Bratman.

Judecătorul Tribunalului din New York a decis marţi retragerea acuzaţiilor la adresa fostului director FMI Dominique Strauss-Kahn.

În cursul şedinţei de marţi, judecătorul Michael Obus a decis renunţarea la cazul care îl viza pe Strauss-Kahn, după ce procurorii anunţaseră oficial retragerea acuzaţiilor, din cauza îndoielilor privind declaraţiile cameristei de la Hotelul Sofitel.

După anunţarea deciziei, fostul director FMI a parăsit calm sala tribunalului.


Decizia de marţi pune capăt unei acţiuni judiciare care începuse pe 14 mai, atunci când Strauss-Kahn a fost arestat sub acuzaţia că ar fi agresat-o sexual pe o cameristă de la Hotelul Sofitel din New York.

 

×
Subiecte în articol: Dominique Strauss-Kahn proces viol avocati
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close