Antena 3 CNN Externe Robbie Williams, declarație sfâșietoare: "Am o boală care vrea să mă omoare"

Robbie Williams, declarație sfâșietoare: "Am o boală care vrea să mă omoare"

Robbie Williams, declarație sfâșietoare: "Am o boală care vrea să mă omoare"
Sursa foto: Foto: Robbie Williams/ Facebook
01 Mar 2018   •   19:05

Robbie Williams a vorbit într-un interviu recent despre lupta sa cu problemele mintale şi că moartea bunului său prieten George Michael l-a făcut să-şi reevalueze stilul de viaţă.

Cântăreţul britanic în vârstă de 44 de ani a povestit pentru The Sun că a fost de multe ori la un pas de moarte, recunoscând că îl înspăimântă să fie lăsat singur pentru că tinde să-şi „saboteze“ propria viaţă.

„Din fericire şi din păcate, lăsat pe cont propriu, am tendinţa de a sabota totul. Am o boală care vrea să mă omoare şi este în capul meu, aşa că trebuie să mă apăr de ea. „Lucrurile la care m-am expus, m-au adus aproape de… E un fel de «am scăpat din mila lui Dumnezeu»“, a declarat artistul potrivit Adevărul.

Robbie consideră că perderea lui George Michael, care a murit pe 25 decembrie 2016 de insuficienţă cardiacă şi steatoza hepatică, l-a făcut să-şi reevalueze propria viaţa, pe care o descrie ca un „rollercoaster“ similar cu cel al regretatului său prieten.

„Da, a fost un rollercoaster foarte asemănător şi mi-e dor de George Michael, mi-aş fi dorit să fie aici. 2016 a fost anul în care toată lumea a dat colţul? A fost un an groaznic, eroii tuturor dispăreau. Îţi dai seama că nu eşti nemuritor şi cu atât mai mult când ai 43 de ani şi doi copii“, a mărturisit artistul.

 

×
Subiecte în articol: probleme interviu robbie williams
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close