Antena 3 CNN Externe Robert de Niro l-a atacat în direct la televizor pe Donald Trump: Cred că e nebun, se poartă ca un gangster

Robert de Niro l-a atacat în direct la televizor pe Donald Trump: Cred că e nebun, se poartă ca un gangster

Robert de Niro l-a atacat în direct la televizor pe Donald Trump: Cred că e nebun, se poartă ca un gangster
29 Sep 2019   •   21:08

Celebrul actor american Robert de Niro l-a atacat dur pe președintele american Donald Trump. Într-un interviu acordat CNN, de Niro a spus despre Trump că este nebun și că trebuie îndepărtat de la Casa Albă. Comentând varianta demiterii acestuia, în condițiile în care democrații vor să inițieze procedura de impeachment la adresa lui Trump, de Niro s-a declarat sceptic că președintele va pleca de bunăvoie în cazul în care va rezista la limită.

E mai rău decât mi-am imaginat vreodată că ar putea fi. Cred pur și simplu că este nebun. Acest individ este nebun, trebuie să scăpăm de el, a spus de Niro.

Actorul a avut apoi un răspuns dur pentru cei de la Fox News - televiziune care îl susține pe Trump: “Fuck ’em. Fuck ’em.”

Atenționat de moderatorul Brian Stelter că deși nu sunt sub monitorizarea CNA-ului american, e totuși duminică dimineața, De Niro a răspuns: „Ne aflăm într-un moment în viața noastră în această țară în care acest tip se poartă ca un gangster. A venit, a spus lucruri, a făcut lucruri. Spunem din nou, „Este groaznic, ne aflăm într-o situație teribilă, ne aflăm într-o situație groaznică. Și acest tip continuă să continue și fără să fie oprit.”

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close