Antena 3 CNN Externe Român acuzat de proxenetism în Irlanda: Aducea femei din România şi le obliga să se prostitueze

Român acuzat de proxenetism în Irlanda: Aducea femei din România şi le obliga să se prostitueze

Român acuzat de proxenetism în Irlanda: Aducea femei din România şi le obliga să se prostitueze
Sursa foto: bordel
14 Apr 2010   •   08:57

Un român a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din Irlanda, fiind acuzat de proxenetism şi de cruzime faţă de o prostituată. Bărbatul de 37 de ani este suspectat că ar deţine un bordel şi că a ameninţat o tânără că o lasă să moară de foame dacă nu atrage mai mulţi clienţi, informează Irish Times.

Mihai Şelaru a adus în Irlanda două femei din România pentru a practica prostituţia. El le promisese româncelor că vor lucra ca menajere pentru un salariu de 300 de euro pe săptămână. În schimb, femeile au fost obligate să pozeze în ipostaze intime, iar fotografiile au fost postate pe site-ul Escort Ireland, de unde clienţii puteau obţine datele de contact ale acestora pentru a se întâlni cu ele şi a întreţine relaţii sexuale.

O tânără de 26 de ani a depus mărturie în acest caz. Ea a declarat că Şelaru a ameninţat-o că nu va mai primi mâncare, dacă nu-i aduce venituri din prostituţie. Femeia a mai spus că l-a întâlnit pe proxenet în România, prin intermediul soţului ei.

Mihai Şelaru a pledat nevinovat pentru acuzaţia de încurajare a prostituţiei, administrarea unui bordel şi obţinerea de venituri de pe urma femeilor pe care le obliga să se prostitueze.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: roman prostitutie proxenetism
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close