Antena 3 CNN Externe Român, arestat în SUA pentru fraudă bancară prin skimming

Român, arestat în SUA pentru fraudă bancară prin skimming

Român, arestat în SUA pentru fraudă bancară prin skimming
09 Oct 2009   •   15:07

Un român a fost arestat în SUA pentru fraudă bancară prin skimming, fiind bănuit că ar face parte dintr-o reţea internaţională de infractori care ar fi furat până acum 70.000 de euro, de la deţinători de carduri, relatează Mediafax, care citează Contra Costa Times.

George Puflene, în vârstă de 26 de ani, a fost prins în flagrant la un bancomat din Manhattan Beach, în timp ce instala un dispozitiv de skimming. Poliţia crede că românul ar mai avea cel puţin cinci complici, din cauza declaraţiilor unor martori, care au spus că l-au văzut pe acesta în compania celor cinci, lângă bancomate.

Anchetatorii nu au reuşit să discute cu Puflene care refuză să scoată vreun cuvânt, de la arestarea sa. El este acuzat de furt, fraudă computerizată, posesie frauduloasă şi uz de dispozitiv de scanare, posesie de unelte pentru furturi. Autorităţile din Manhattan Beach au primit mai mult de 50 de reclamaţii cu privire la retrageri ilegale de bani, fiind vorba de sume cuprinse între 100 şi 10.000 de dolari.

George Puflene va fi audiat din nou miercuri. El a pledat nevinovat şi se află în detenţie fără a vaea dreptul de a fi eliberat pe cauţiune.

Anetna3.ro

×
Subiecte în articol: frauda bancara
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close