Antena 3 CNN Externe Un român a fost arestat în Italia, după ce a furat un camion plin cu fier de la un alt român

Un român a fost arestat în Italia, după ce a furat un camion plin cu fier de la un alt român

Un român în vârstă de 35 de ani a fost arestat în Italia pentru furt calificat. Bărbatul a furat un camion plin cu fier, împrumutat de un alt român.

Un român a fost arestat în Italia, după ce a furat un camion plin cu fier de la un alt român
Sursa foto: hepta / Zuma Press
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Dec 2023   •   22:01

Carabinierii din Centrala Operațională Imola au primit un apel de la un cetățean care a raportat că a pornit în urmărirea unui camion în care erau doi bărbați pe care i-a surprins furând material de fier din locuința cumnatului său.

Carabinierii au identificat șoferul, un român în vârstă de 35 de ani, și pasagerul, un italian de 17 ani, ambii rezidenți în provincia Rovigo.

Bunurile furate au fost recuperate și restituite proprietarului, în timp ce camionul, înregistrat pe numele altui cetățean român, și el rezident în provincia Rovigo, a fost confiscat.

După reconstituirea faptelor și audierea martorului care a sunat la 112, carabinierii l-au arestat pe românul în vârstă de 35 de ani, în timp ce tânărul de 17 ani a fost raportat în libertate pentru aceeași infracțiune, scrie stiridiaspora.ro.

La ordinul Procuraturii Republicii din Bologna, românul în vârstă de 35 de ani a fost reținut de Carabinieri în așteptarea unui proces prin judecată rapidă. Tânărul de 17 ani a fost încredințat în custodia unei rude.

×
Subiecte în articol: roman Italia furt camion carabinieri fier
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close