Antena 3 CNN Externe Român arestat pentru o crimă comisă în Belgia! Bărbatul a sugrumat o tânără pe o plajă

Român arestat pentru o crimă comisă în Belgia! Bărbatul a sugrumat o tânără pe o plajă

Român arestat pentru o crimă comisă în Belgia! Bărbatul a sugrumat o tânără pe o plajă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Iun 2017   •   15:16

Un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din Suceava a fost arestat pentru o crimă comisă în Belgia. Tânărul a fost ridicat de polițiști, în baza unui mandat european de arestare, fiind acuzat de autoritățile juridiare belgiene pentru uciderea unei tinere de 27 de ani, potrivit Monitorul de Suceava.

Femeia, în vârstă de 27 de ani a fost găsită moartă pe o plajă. Potrivit presei belgiene, nu mai puțin de 15 suspecți au fost interogați de poliție pentru a le compara probele ADN.

„Din datele din dosarul cauzei rezultă indicii serioase că suspectul Caliniuc Alexandru a omorât-o în mod brutal pe Sofie Muylle pe plaja din Knokke-Heist (BE) în noaptea de 22 ianuarie 2017. Acestea au fost stabilite pe baza cercetărilor, a investigării urmelor infracţiunii, precum şi pe baza investigaţiilor tehnice şi tactice”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Medicii legiști au stabilit, în urma autopsiei, că tânăra a fost sugrumată și sufocată până când și-a dat ultima suflare. Potrivit anchetatorilor, belgiana petrecuse într-un cazino, împreună cu iubitul ei. Spre dimineață, tânăra i-a spus iubitului că merge pe plaja din apropiere să ia aer. Cel puțin asta a declarat partenerul femeii, care a fost considerat inițial principalul suspect.

 

×
Subiecte în articol: roman arestat crima plaja
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close