Antena 3 CNN Externe Român condamnat în Franţa, după ce a ameninţat cu un cuţit proprietarul unui bar

Român condamnat în Franţa, după ce a ameninţat cu un cuţit proprietarul unui bar

Român condamnat în Franţa, după ce a ameninţat cu un cuţit proprietarul unui bar
Sursa foto: inchisoare
25 Aug 2009   •   14:00

Românii se află, din nou, în atenţia presei franceze. Un român a fost condamnat la şase luni de închisoare, după ce l-a ameninţat cu un cuţit pe proprietarul unei terase din Boulogne sur Mer. Bărbatul se afla în stare de ebrietate, informează La Voix du Nord.
Potrivit presei franceze, românul se numeşte Ioan Lodlicas şi are 33 de ani. El a fost reţinut de autorităţi, după ce proprietarul localului în care se afla a telefonat la poliţie.
În aceeaşi zi, proprietarul îi ceruse românului să părăsească terasa. El se plimba de la o masă la alta şi deranja clienţii. Iniţial, bărbatul a părăsit localul, însă a revenit înarmat cu un cuţit.
Românul, care nu avea domiciliu stabil în Franţa, nu a opus rezistenţă la arestare. Bărbatul a predat autorităţilor arma şi paşaportul.
În urma testelor efectuate de poliţilti, s-a stabilit că alcoolemia românului era de 2,08 grame de alcool pe litru de sânge.
Acesta nu este primul incident în care Ioan Lodlicas a fost implicat. Bărbatul a fost condamnat de două ori şi în România.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Franta inchisoare cutit
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close