Antena 3 CNN Externe Un român a fost condamnat în Anglia pentru că a bătut crunt un bărbat care l-a enervat în trafic

Un român a fost condamnat în Anglia pentru că a bătut crunt un bărbat care l-a enervat în trafic

Un român a fost condamnat în Anglia pentru că a bătut crunt un bărbat care l-a enervat în trafic
de S.T.    |    06 Noi 2015   •   09:21

Un român de 35 de ani a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare de un tribunal din Anglia. Omul a bătut crunt un bărbat care l-a enervat în trafic. Românul a încercat să fugă de poliţie, dar a fost prins la scurt timp după incident.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere instalată în elicopterul poliţiei îl arată pe român cum încearcă să fugă de oamenii legii. Ionuţ Scurtu a fost condamnat la trei ani şi zece luni de închisoare, dup ce în septembrie anul trecut, românul a bătut un bărbat în vârstă de 53 de ani. Victima se afla la o coadă în trafic atunci când a observat că motivul blocajului era chiar fiica sa. Maşina ei se oprise în mijlocul drumului şi s-a dus să o ajute.

Românul, aflat şi el în trafic, a început să strige la bărbatul în vârstă de 53 de ani şi să îl înjure. Într-un moment de furie, a ieşit din maşină şi a luat o bară de metal cu care l-a bătut pe om până l-a lăsat inconştient. După acest incident, a fugit.

Fiica bărbatului, martoră la toată scena, l-a urmărit pe Ionuţ Scurtu, însă fără succes. Acesta a scăpat intrând în curtea unei case din apropiere. Oamenii legii au ajuns imediat la faţa locului şi l-au urmărit pe român, reuşind, într-un final, să îl prindă.

×
Subiecte în articol: inchisoare tribunal Anglia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close