Antena 3 CNN Externe Român condamnat după ce a scos din priză o casă de marcat, într-un supermarket, pentru a-şi băga telefonul la încărcat

Român condamnat după ce a scos din priză o casă de marcat, într-un supermarket, pentru a-şi băga telefonul la încărcat

Un român de 27 de ani a fost condamnat la închisoare, în Marea Britanie, după ce a scos din priză o casă de marcat, într-un supermarket, pentru a-şi băga telefonul la încărcat.

Român condamnat după ce a scos din priză o casă de marcat, într-un supermarket, pentru a-şi băga telefonul la încărcat
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    20 Apr 2021   •   16:17

Aventura lui Silviu Petcu în Marea Britanie a început în urmă cu câteva luni, atunci când a ajuns în Southampton în căutarea unui loc de muncă, însă nu a reuşit, motiv pentru care s-a apucat de furturi şi chiar trafic de droguri.

Pe 4 martie, românul a intrat într-un supermarket din Southampton, acolo unde a scos din priză o casă de marcat pentru a-şi băga telefonul la încărcat.

După ce s-a certat cu o angajată, românul a plecat, însă s-a întors câteva ore mai târziu şi s-a luat la ceartă cu angajata, pe care a şi scuipat-o. Arestat de poliţişti, românul a fost eliberat.

Pe 15 martie, tânărul s-a întors la supermarket, a desfăcut o sticlă de vin şi a băut-o în faţa aceleiaşi angajate, după care a început să râdă.

La ieşirea din magazin, a lovit cu piciorul mai multe tomberoane şi a început să facă scandal, motiv pentru care angajaţii au decis să închidă magazinul.

Mai mult, românul şi-a dat jos pantalonii şi a început să facă gesturi obscene, notează dailyecho.co.uk.

Din nou, tânărul a fost arestat şi apoi eliberat. Câteva zile mai târziu, poliţiştii l-au arestat, din nou, după ce l-au prins în trafic, la volanul unei maşini, fiind sub influenţa drogurilor şi având asupra sa canabis în valoare de 500 de lire.

În urmă cu câteva zile, Silviu Petcu a fost condamnat la doi ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie Anglia Southampton
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close