Antena 3 CNN Externe Vasile, un român din Spania, s-a răzbunat pe fosta soţie şi pe soţul acesteia sub ochii fiicei sale de 3 ani

Vasile, un român din Spania, s-a răzbunat pe fosta soţie şi pe soţul acesteia sub ochii fiicei sale de 3 ani

Un român rezident în Spania s-a răzbunat chiar sub ochii fiicei sale de 3 ani, după ce fosta sa soţie, româncă şi ea,și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu un spaniol. Furios, românul şi-a ucis rivalul şi a bătut-o cu bestialitate pe fosta sa soţie, ajunsă în spital în stare gravă.

Vasile, un român din Spania, s-a răzbunat pe fosta soţie şi pe soţul acesteia sub ochii fiicei sale de 3 ani
Sursa foto: ABC Es
de Alexandra Ionescu    |    21 Dec 2021   •   14:18

O tricicletă își așteaptă proprietara, o fetiță de 3 ani, să se întoarcă să o ridice și să o facă să se rostogolească din nou prin Gálvez, un oraș de 3.000 de locuitori din regiunea Montes de Toledo. Jucăria pare părăsită acum, pe balconul de la 1ºB al unui bloc de patru etajesituat la numărul 9 Calle de Miguel de Cervantes. Probabil nu va mai fi folosită niciodată.

Între pereții acelei case, Jesús Bejarano Sánchez, în vârstă de 77 de ani, a fost ucis duminică seara, iar soția lui bătută cu sălbăticie. Fetița româncei și a asasinului a fost martora acestor evenimente tragice.

Criminalul a fost arestat  cu puțin timp înainte de ora unu dimineața, la doar trei ore după crimă. Vasile a încălcat un ordin de restricție din partea cuplului, pe care i-a agresat și cu alte ocazii. 

Jesus era cunoscut sub numele de „Clotilde”.Vecinii îl descriu ca fiind foarte inteligent, un om bun și un om muncitor. A fost constructor până la pensie. S-a despărțit de mama copiilor săi și acum avea o relație cu românca, fosta soție a lui Vasile.

Micuța se afla în interiorul casei când omuciderea a avut loc pe la nouă și un sfert noaptea. Cu vreo jumătate de oră mai devreme, femeia ieșise din apartamentul vecinilor care locuiesc chiar dedesubt. Ca de obicei, acolo și-a făcut unghiile în timp ce fata era cu Jesus în casa lor.

Vecinii au auzit zgomote puternice, și apoi s-a lăsat o liniște mormântală. Camerele de supraveghere l-au filmat pe Vasile fugind de la locul faptei, potrivit ABC Es.

Vasile i-a mai atacat pe cei doi și în alte ocazii, și aceștia au cerut un ordin de restricție împotriva lui. Ordin care s-a dovedit inutil. Această a treia altercație s-a dovedit fatală.

 

×
Subiecte în articol: Spania crima gelozie rival roman
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close