Antena 3 CNN Externe Român decorat în Spania, după ce şi-a riscat viaţa pentru prinderea unor hoţi (VIDEO)

Român decorat în Spania, după ce şi-a riscat viaţa pentru prinderea unor hoţi (VIDEO)

Român decorat în Spania, după ce şi-a riscat viaţa pentru prinderea unor hoţi (VIDEO)
Sursa foto: Spania
18 Mai 2009   •   22:41

Un român a ajuns erou în Spania, după ce a fost la un pas de moarte pentru că a ajutat la prinderea unor hoţi. A fost înjunghiat de mai multe ori de agresori, care până la urmă au fost prinşi de poliţie.

Românul, al cărui nume este ţinut secret de anchetatori, şi-a riscat propria viaţă pentru a prinde doi hoţi care au spart un magazin de parfumuri şi au furat seiful cu bani. Bărbatul a fugit după ei, i-a ajuns din urmă şi a vrut să ia seiful. Atunci, însă, hoţii au intervenit.

Poliţia a venit imediat, iar hoţii au fost prinşi chiar asupra faptei. Românul zăcea într-o baltă de sânge şi a fost dus rapid la spital. Rănile îi puteau fi fatale, însă acum se află în afara oricărui pericol.

Pentru gestul său, bărbatul va primi medalia pentru Merit Cetăţenesc, care a fost creată şi se acordă special acelor cetăţeni care demonstrează un comportament exemplar, curajos în ceea ce priveşte protecţia celorlalţi.

Ultima medalie de acest tip a fost acordată unui şofer de camion care, în urmă cu câţiva ani, a salvat doi copii dintr-o maşină aflată în flăcări.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Spania roman erou jaf
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close