Antena 3 CNN Externe Un român a fugit de pază în aeroport, s-a aruncat de la etaj și a căzut peste un agent de securitate, în Italia

Un român a fugit de pază în aeroport, s-a aruncat de la etaj și a căzut peste un agent de securitate, în Italia

Momente de panică în aeroportul din orașul Bari din Italia. Un român care fugea de pază s-a aruncat de la etajul doi și a căzut peste un agent de securitate.

de Andreea Ştefan    |    11 Mai 2023   •   11:34

Românul a ajuns luni în Bari și a încercat să plece ieri spre Timișoara, însă nu avea bilet. Acesta a încercat totuși să forțeze îmbarcarea.

Carabinierii l-au oprit și au încercat să rețină, însă românul a reușit să fugă și s-a aruncat în gol de la etajul doi al aeroportului.

Din fericire, nu a căzut pe podeaua din aeroport, ci peste un agent de pază care i-a amortizat căderea românului și i-a salvat viața.

Nu știm exact motivele pentru care românul a făcut acest șir lung de gesturi extreme, atât să forțeze îmbarcarea fără să aibă bilet, cât și să se arunce de la etajul doi în gol.

Citește și: Medic român, arestat în Italia pentru o fraudă de 1,6 milioane de franci elvețieni

Atât românul cât și agentul de pază au fost duși la spital și au fost evaluați medical.

Din fericire, starea lor este una bună, nu au suferit răni grave, așa că au fost externați și se află în afara oricărui pericol.

×
Subiecte în articol: Italia paza
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close