Antena 3 CNN Externe Român cu boli psihice, filmat în timp ce distrugea mașinile polițiștilor din Spania (VIDEO)

Român cu boli psihice, filmat în timp ce distrugea mașinile polițiștilor din Spania (VIDEO)

Un tânăr român cu probleme psihice a fost reținut de poliție și dus într-un centru de psihiatrie din San Sebastian, Spania, după ce a lovit în repetate rânduri mai multe mașini ale poliției din Errenteria.

Român cu boli psihice, filmat în timp ce distrugea mașinile polițiștilor din Spania (VIDEO)
Sursa foto: captura youtube
10 Apr 2020   •   13:24

O patrulă de poliție din mica localitate Errenteria, situată la periferia orașului San Sebastian, a încercat să îl oprească pe tânăr când a intrat cu autovehiculul pe o alee din cartierul Beraun. Însă acesta nu a respectat semnalele polițiștilor, ci, mai mult, a încercat să scape, lovind în mod repetat mașina acestora, dar și a altor polițiști veniți în ajutor. 

Românul a fost filmat în timp ce, mai mult de 5 minute, a condus înainte și înapoi pe strada îngustă, lovind tot ce îi stătea în cale. 

Polițiștii au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l determina pe tânăr să oprească mașina și să se predea, însă acesta a continuat să lovească mașinile, până a ajuns într-un punct fără scăpare. 

Unul dintre polițiști a tras chiar și câteva focuri de armă pentru a-l speria pe bărbat, în timp ce colegii lui băteau în geamurile mașinii și strigau la el să se predea. 

Între timp, locuitorii clădirilor din apropiere filmau încercarea ciudată de evadare a românului, însoțită de luminile și sirenele mașinilor de poliție. 

Tânărul s-a predat abia după ce și-a blocat mașina între altele, realizând că nu mai are nicio cale de scăpare. A coborât din autovehicul, fără cămașă, aplaudând eforturile polițiștilor, însă a fost imediat pus la pământ de polițiștii spanioli.

Acesta a fost dus la Poliția Locală din Errenteria, fiind transferat ulterior la un centru pentru Boli Psihice din San Sebastian, scrie elmundo.es.

 

×
Subiecte în articol: roman Spania boli psihice san sebastian
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close