Antena 3 CNN Externe Român mort într-un cumplit accident, în Austria. Alt conațional este în stare gravă

Român mort într-un cumplit accident, în Austria. Alt conațional este în stare gravă

Un cumplit accident a avut loc în apropierea localității austrice Eferding. O mașină în care se aflau doi români s-a răsturnat, iar șoferul și-a pierdut viața.

Român mort într-un cumplit accident, în Austria. Alt conațional este în stare gravă
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    14 Oct 2021   •   10:25

Potrivit informațiilor transmise de presa austriacă, tragedia s-a petrecut marți seară. Autoritățile au fost chemate de urgență la fața locului, în jurul orei 22:30.

Autoritățile nu cunosc motivul pentru care autoturismul în care se aflau cei doi conaționali, care venea dinspre Alkoven, a părăsit carosabilul într-o curbă la dreapta. Ulterior, mașina a lovit un indicator și un delimitator.

Vehiculul a fost aruncat, după ce s-a răsturnat, într-un gard de tuia. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii și echipele medicale.

”Am fost alertați la o operațiune cu două persoane încarcerate. Când am ajuns, medicii ne-au spus că șoferul nu mai avea puls," a declarat pentru OÖN Thomas Mörtenbäck, șeful de operațiuni al pompierilor din Fraham.

Salvatorii au mai explicat și că operațiunea de descarcerare a celor două victime a fost una foarte dificilă, mașina fiind răsturnată. Șoferul, un român de 33 de ani, a murit pe loc. Pasagerul din dreapta, tot român, de 26 de ani, este în stare gravă. Ambii bărbați erau muncitori în Hartkirchen.

×
Subiecte în articol: Austria roman mort
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close