Antena 3 CNN Externe Un român voia să agațe o prostituată la Roma, și a dat peste soția lui care tocmai negocia cu un eventual client

Un român voia să agațe o prostituată la Roma, și a dat peste soția lui care tocmai negocia cu un eventual client

Un român din Italia a vrut să-și ofere câteva ore de plăcere și a plecat să agațe o prostiuată la Roma. Însă întâmplarea a făcut că a dat peste soția lui care era în negocieri cu un client.

Un român voia să agațe o prostituată la Roma, și a dat peste soția lui care tocmai negocia cu un eventual client
Sursa foto: Pexels
de Alexandra Ionescu    |    01 Noi 2021   •   15:58

Soțul, în vârstă de  32 de ani,după ce a consumat alcool într-o seară la un bar din Roma, a decis să meargă împreună cu prietenul lui pe o șosea unde știau că sunt prostituate și să aleagă una ca să se distreze.

Dar acolo, românul și-a văzut soția intenționând să ademenească un client. Bărbatul înfuriat a târât-o de păr în mașină și a lovit-o cu pumnii și picioarele. Un polițist aflat la fața locului a alertat carabinierii.

Cei doi bărbați au fost identificați și anchetați pentru răpire, rănire și tâlhărie, după ce i-ar fi smuls geanta din mână femeii. În urma acestor fapte,cei doi au fost trimiși în judecată. Dar, înainte de începerea  penal, cuplul de români s-a întors în țară.

Însă aici, după o ceartă domestică,  bărbatul și-a împușcat soția, și apoi și-a luat și el viața.

Singurul din poveste rămas în viață, prietenul românului a fost condamnat la 3 ani de închisoare, potrivit Frosinone Web.
 

×
Subiecte în articol: Italia roma roman prostituata crima
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close