Antena 3 CNN Externe Un român a rămas fără antebraț după ce a vrut să spargă o bancă în Italia. Este păzit la spital de carabinieri

Un român a rămas fără antebraț după ce a vrut să spargă o bancă în Italia. Este păzit la spital de carabinieri

Un român din Italia și-a pierdut antebrațul, după ce a încercat să arunce în aer seiful unei bănci. Bărbatul se află la spital și este păzit de carabinieri.

de Naty Badea    |    05 Mai 2024   •   17:54

La Rimini, în Italia, un român în vârstă de 36 de ani și-a pierdut antebrațul în timpul unu jaf pe care l-a comis împreună cu alți complici în timp ce încercau să arunce în aer seiful unei bănci, în jurul orei 04.00.

Membrii acestei bande, cunoscută pentru metoda "marmota" pe care o folosește, au aruncat în aer bancomatul unei bănci apoi au încercat să facă același lucru cu seiful, însă în acel moment explozia i-a amputat brațul românului.

Complicii săi au fugit de la fața locului pentru a nu fi prinși de polițiștii care ajunși acolo au constatat toate aceste fapte. Românul a fost transportat de urgență la spital unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Bărbatul prezintă arsuri și pe piept și față. El a fost reținut și în prezent este păzit la spital de carabinieri.

Este așteptată hotărârea judecătorilor cu privire la propunerea de arestare preventivă. Între timp polițiștii italieni îi caută și pe complicii românului. Se pare că hoții nu au reușit să plece cu vreun ban de la bancă.

×
Subiecte în articol: Italia hot jaf banca
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close