Antena 3 CNN Externe "Avea o viață întreagă în față": El este românul de 23 de ani care a murit sufocat de Paște, în Italia, într-un container de haine

"Avea o viață întreagă în față": El este românul de 23 de ani care a murit sufocat de Paște, în Italia, într-un container de haine

Ionuț a murit în Italia, de Paște, în timp ce încerca să ia niște haine dintr-un container de colectare a hainelor. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit sufocat.

"Avea o viață întreagă în față": El este românul de 23 de ani care a murit sufocat de Paște, în Italia, într-un container de haine
Sursa foto: ecodibergamo.it
de Ioana Mircea    |    08 Mai 2024   •   15:10

Un accident tragic a avut loc în Italia, de Paște, când un român, în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic. Aflat în Italia de cinci ani, Ionuţ, cunoscut și ca Jony printre cei apropiați, lucra ocazional ca zidar, visând să-și construiască propria casă.

Incidentul s-a petrecut în Canonica d'Adda, când tânărul a fost găsit sufocat într-un container plin cu haine, folosit pentru colectarea articolelor uzate.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu Ionuț dar și cu locul incidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit declarațiilor cumnatului său, Gabriel Bârzava, ultimele momente petrecute împreună cu Ionuţ au fost în timpul sărbătoririi Paștelui alături de familie și prieteni.

"Avea doar 23 de ani și avea o viață întreagă în față: visa să aibă o casă a lui și în schimb a murit într-un mod absurd", a declarat Gabriel Bârzava.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din centrul de colectare de la Canonica au arătat că tânărul încerca să sustragă haine din containerul respectiv în jurul orei 2 dimineața, moment în care a rămas blocat.

Prietenii și familia se pregătesc acum pentru înmormântarea lui Ionuţ, care va fi repatriat în România, la Târgu Jiu. Autoritățile italiene au informat familia despre tragicul incident, iar Gabriel Bârzava a fost însoțit de carabinieri la morga spitalului Papa Giovanni XXIII din Bergamo pentru recunoașterea oficială a trupului neînsuflețit al tânărului, potrivit ecodibergamo.it.

×
Subiecte în articol: mort container haine Italia
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close