Antena 3 CNN Externe Român ucis în bătaie și mușcat de câinele unui italian, în Roma

Român ucis în bătaie și mușcat de câinele unui italian, în Roma

Un român în vârstă de 38 de ani a fost ucis pe malul râului Tibru din Roma de un italian.

Român ucis în bătaie și mușcat de câinele unui italian, în Roma
Sursa foto: Hepta
08 Mai 2020   •   18:16

Potrivit publicației citate, totul s-a petrecut în seara zilei de joi, 7 mai, pe o pistă de biciclete de pe malul râului Tibru, lângă Ponte Sisto, în centrul Romei. Agresorul l-a atacat pe român cu pumnii și picioarele, apoi și-a asmuțit și câinele împotriva victimei.

După ce l-a ucis pe român, italianul s-a făcut nevăzut, scrie stiridiaspora.ro.

Potrivit autorităților, cei doi nu aveau un domiciliu stabil, fiind oameni fără un acoperiș deasupra capului. Românul de 38 de ani, al cărui nume nu a fost făcut încă public, mergea pe bicicletă, atunci când a fost oprit de Massimo Galioto, un italian care a fost cercetat și achitat în trecut de acuzația de omor.

Între cei doi bărbați s-a iscat un scandal, iar italianul a început să îl lovească pe român care s-a prăbușit la pământ. Apoi Galioto și-a asmuțit câinele asupra acestuia. Toată scena s-a petrecut sub ochii îngroziți ai trecătorilor care au sunat imediat la poliție. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe român.

Suspectul a fost arestat la scurt timp după atac. Potrivit anchetatorilor, atacul ar fi avut loc în timpul unei dispute din motive banale.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close