Antena 3 CNN Externe Român ucis la Madrid de iubita din Ecuador

Român ucis la Madrid de iubita din Ecuador

Român ucis la Madrid de iubita din Ecuador
Sursa foto: politie spania
21 Feb 2010   •   10:24

Un român a fost victima unei crime pasionale la Madrid. Vasile Potrache, în vârstă de 27 de ani, a fost înjunghiat mortal de logodnica sa, o imigrantă din Ecuador pe nume Jacqueline. Aceasta şi-a recunoscut crima şi a fost arestată împreună cu mama sa, pe care anchetatorii o bănuiesc de complicitate. Românul, logodnica sa şi viitoarea soacră împărţeau un apartament dintr-un cartier liniştit. Însă, liniştea s-a spulberat dintr-o dată.

Poliţia a fost chemată doar mai târziu şi a sosit abia după vreo două ore. Nu a putut decât să constate decesul lui Vasile Potrache, în urma unei răni adânci la piept. Deşi a susţinut, mai întâi, că nu ştia nimic despre crimă, tânăra ecuadoriană a recunoscut până la urmă că ea dăduse lovitura mortală cu un cuţit de bucătărie. Vecinii au fost şocaţi, deoarece nimic nu lăsase să se întrevadă tragedia.

Nu se făcuseră remarcaţi în niciun fel. Eu nici măcar nu ştiam de când locuiau aici.

Poliţiştii cred, totuşi, că femeia nu a spus întregul adevăr. Ea nu pare destul de puternică pentru a-şi fi doborât, singură, logodnicul. Aşa că a fost reţinută şi mama ei, suspectată că a ajutat-o la săvârşirea crimei.

Antena 3


×
Subiecte în articol: roman Madrid injunghiat crima cutit
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close