Antena 3 CNN Externe Un român și-a uitat soţia într-o parcare din Germania, după ce s-au oprit pentru a merge la toaletă

Un român și-a uitat soţia într-o parcare din Germania, după ce s-au oprit pentru a merge la toaletă

O intervenţie mai puţin obişnuită a poliţiştilor a avut loc în Germania, acolo unde un şofer român într-o parcare, unde oprise ca să meargă la toaletă.

Un român și-a uitat soţia într-o parcare din Germania, după ce s-au oprit pentru a merge la toaletă
Sursa foto: Getty Images I Pekic
de Georgiana Adam    |    16 Iun 2023   •   15:24

Incidentul a avut loc lângă Ottendorf-Okrilla, acolo unde o familie de români a oprit maşina într-o parcare, ca să meargă la toaletă.

Din primele informaţii, soțul nu observase când a mers la toaletă că și soția lui a ieşit din maşină pentru a merge la baie.

Când bărbatul s-a întors la maşină, românul s-a urcat la volan și a mers mai departe, fără să-şi dea seama că soţia lui nu este în maşină.

Femeia, care nu știa să vorbească limba germană, era complet tulburată. Bărbatul s-a întors să-și caute soția, luând la rând fiecare parcare de pe autostradă, pentru că nu mai știa exact în care din ele a lăsat-o pe femeie.

Din fericire, cu ajutorul polițiștilor, cei doi soți s-au găsit şi și-au continuat drumul.

"Toate celelalte secții de poliție din Saxonia au fost anunțate. 

După câteva ore, colegii din Dresda au reușit să-l localizeze pe bărbat pentru că acesta a străbătut toate locurile de parcare pentru a-și găsi soția, dar nu mai știa unde s-a oprit", spun autorităţile, potrivit saechsische.de.

×
Subiecte în articol: Germania toaleta sotie
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close