Antena 3 CNN Externe Român urmărit internaţional pentru uciderea a doi homosexuali, capturat la Londra

Român urmărit internaţional pentru uciderea a doi homosexuali, capturat la Londra

Român urmărit internaţional pentru uciderea a doi homosexuali, capturat la Londra
Sursa foto: Foto: Video News
26 Oct 2010   •   22:53

Un român dat în urmărire internaţională pentru două crime înfiorătoare a fost capturat la Londra. Individul în vârstă de 26 de ani era vânat în România după ce a măcelărit un homosexual, la Constanţa. Şi autorităţile franceze erau pe urmele sale pentru uciderea la Paris a unui alt bărbat, tot, homosexual. Se pare că l-au dat de gol chiar lucrurile furate de la cele două victime.

26 mai 2010, Constanţa. La ora 1 dimineaţa, poliţiştii români au descoperit prima victimă a lui Mihai Milea. Într-un apartament al unui bloc de pe faleză, individul de 26 de ani a lăsat trupul neînsufleţit al unui bărbat de 72 de ani.

Anchetatorii spun că victima era din Bucureşti şi că l-ar fi cunoscut pe ucigaş într-un club din Constanţa, frecventat de homosexuali. Abia în iulie, pe numele asasinului a fost emis un mandat de arestare preventivă. Însă individul originar din Călăraşi reuşise să fugă din ţară.

Ajuns la Paris, el repetă scenariul sinistru. Pe 21 septembrie a ucis un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani. Francezul, de asemenea, homosexual, a fost răpus fără milă cu un cuţit, în apartamentul său. Ucigaşul i-a furat telefonul mobil şi cardul bancar şi a reuşit şi să scape şi de-această dată.

Astăzi însă, presa franceză a anunţat prinderea românului la Londra. Ziarele l-au numit criminal în serie şi au spus că el a intrat în atenţia poliţiştilor britanici când a cumpărat un bilet de autobuz plătit cu cardul victimei.

Românul va fi judecat în ianuarie, în Marea Britanie, pentru agresarea unui alt bărbat. El va fi adus apoi şi în faţa judecătorilor români şi francezi şi va da socoteală pentru cele două crime.

Criminal român, capturat la Londra



×
Subiecte în articol: criminal roman Londra
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close