Antena 3 CNN Externe Un român a locuit zece zile la bordul unui iaht din Monaco, fără acordul proprietarului. Ce s-a întâmplat când a fost descoperit

Un român a locuit zece zile la bordul unui iaht din Monaco, fără acordul proprietarului. Ce s-a întâmplat când a fost descoperit

Un român aflat în Monaco a ocupat un iaht timp de zece zile, fără acordul proprietarului, însă luxul în care a trăit s-a transformat rapid într-un coșmar.

Un român a locuit zece zile la bordul unui iaht din Monaco, fără acordul proprietarului. Ce s-a întâmplat când a fost descoperit
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2023   •   23:05

Românul în vârstă de 50 de ani a fost arestat pe 16 aprilie, după ce a fost prins locuind pe un iaht din portul Monaco, fără a avea acordul proprietarului.

Bărbatul a fost descoperit abia când proprietarul iahtului a venit să verifice ambarcațiunea și a constatat că cineva a fost acolo.

În zilele următoare, proprietarul a venit din nou și a observat anumite obiecte care nu îi aparțineau, fapt care l-a determinat să cheme Poliția.

"Și-a întins lucrurile personale, a gătit paste și chiar a deschis o sticlă de vin care aparținea proprietarilor”, au susținut procurorii.

Citește și: Grenadă descoperită de un bărbat în timp ce efectua lucrări agricole în grădină, în Olt

Românul care locuia de zece zile la bordul iahtului a fost arestat pe loc de polițiști și a fost adus în fața procurorilor.

Ulterior, românul și-a recunoscut fapta și a declarat că nu a avut bani să se cazeze la un hotel, motiv pentru care și-a încercat norocul și s-a instalat în iahtul care avea ușa deschisă.

"Trebuie să spun că a lăsat barca curată, în stare bună și a dormit într-un sac de dormit", a spus proprietarul.

Mai mult, procurorii au descoperit că bărbatul avea interdicție pe teritoriul francez de mai bine de zece ani, fiind cercetat, în trecut, pentru șase fapte de efracție.

În final, instanța a decis ca românul să petreacă o lună în spatele gratiilor, potrivit stiridiaspora.ro.

×
Subiecte în articol: monaco roman iaht
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close