Antena 3 Externe O româncă a bătut doi polițiști italieni: A fost nevoie de intervenția militarilor pentru a fi imobilizată

O româncă a bătut doi polițiști italieni: A fost nevoie de intervenția militarilor pentru a fi imobilizată

de Mia Lungu    |    07 Mai 2021   •   13:55
O româncă a bătut doi polițiști italieni: A fost nevoie de intervenția militarilor pentru a fi imobilizată
Sursa foto: Hepta

O româncă, din oraşul italian Siena, s-a luat la bătaie cu poliţilştii care au intervenit pentru a salva doi bătrâni pe care femeia îi maltrata. A fost nevoie de intervenţia unor militari pentru ca femeia să fie, într-un final, imobilizată.

Românca trăia de mai mult timp în Italia, iar de o lună fusese angajată să îngrijească doi vârstnici din Siena. Însă, în loc să aibă grijă de cei doi seniori, femeia îi maltrata şi îi lovea cu sălbăticie ori de câte ori avea ocazia, potrivit Adevarul.ro.

Zilele trecute, vecinii cuplului în vârstă au dat alarma apelând numărul de urgenţă 112. Doi poliţişti s-au prezentat şi au încercat să intre în casă, dar au fost întâmpinaţi cu o ploaie de lovituri de pumni şi de picioare de româncă, scrie CentrItalia News.  

Polițiștii bătuți de româncă: „Ne lovea cu pumnii şi picioarele, am chemat în sprijin militarii ca să o putem imobiliza”

În sprijinul lor au sosit militarii din N.OR Siena, împreună cu cei din staţia Monteroni d'Arbia. Împreună, ei au intrat peste româncă şi au reuşit să o imobilizeze, după care au dus-o la o secţie de Poliţie.

Femeia a fost arestată pentru vătămări corporale agravate, violenţă şi leziuni ale unui funcţionar public, iar acum este sub control judiciar. Potrivit presei italiene, cei doi vârstnici se află în stare proastă fiind traumatizaţi după bătăile încasate de la româncă, însă nu au suferit răni grave chiar dacă sunt plini de vânătăi.

Românca riscă, acum, ani grei de închisoare, pentru relele tratamente aplicate cuplului în vârstă, dar şi pentru faptul că i-a atacat şi i-a lovit pe poliţiştii care au încercat să o calmeze.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close