Antena 3 CNN Externe O româncă din Galați și-a pus amantul să îi ucidă soțul italian care a salvat-o dintr-un bordel, și ulterior a luat-o de nevastă

O româncă din Galați și-a pus amantul să îi ucidă soțul italian care a salvat-o dintr-un bordel, și ulterior a luat-o de nevastă

O româncă de 32 de ani din Galați şi-a pust amantul şi un prieten al acestuia să îi bată soţul, un italian de 64 de ani, care o agresa în mod constant. Bărbatul suspecta că nevasta îl înşală şi chiar că fetiţa pe care o au nu ar fi fost a lui.

O româncă din Galați și-a pus amantul să îi ucidă soțul italian care a salvat-o dintr-un bordel, și ulterior a luat-o de nevastă
Sursa foto: Twitter/zazoomblog
de Alexandra Ionescu    |    03 Noi 2021   •   09:40

Nicoleta Postolici, tânăra de 32 de ani din localitatea Buciumeni, județul Galați, care este acuzată de autorități că a plătit doi tineri pentru a-i ucide soțul, un bărbat italian de 64 de ani, și-a recunoscut parțial vina, dar spune că a vrut doar să-i dea o lecție acestuia.

Femeia a declarat în fața anchetatorilor că soțul ei, Mario Monaco, devenise agresiv din cauza dependenței de alcool și de aceea a plătit doi bărbați pentru a-l intimida.

Nicoleta Postolici şi Mario Monaco erau împreună de 12 ani, respectiv de când ea avea 19 ani. Potrivit martorilor, până să-l cunoască pe italian Nicoleta a fost prostituată în Tecuci, ulterior şi în Italia, unde l-a și întâlnit pe Mario, care s-a îndrăgostit de ea şi a scos-o din lumea sordidă în care trăia, și la un moment dat căsătorindu-se.

După cum spun vecinii, lucrurile au început să o ia razna între cei doi, când Nicoleta Postolici ar fi început o relație cu un tânăr de 21 de ani din localitatea ei natală Buciumeni, unde locuia de ceva timp cu italianul.

O serie de martori din sat spun că scandalurile dintre ea şi Mario Monaco ar avea la origine gelozia acestuia, care ar fi acuzat-o de infidelitate, dar şi de faptul că fetiţa de un an pe care cei doi o au ar fi, de fapt, făcută cu tânărul amant.

Amantul Nicoletei și un alt bărbat, amândoi în vârstă de 21 de ani, au dat buzna peste italian și l-au bătut până l-au lăsat fără viață în locuința sa. Soția sa a revenit apoi la locuință și a sunat la 112, declarând că l-a găsit pe soțul ei mort în casă.

Dacă în prima instanță investigația părea să se îndrepte spre un accident casnic, ulterior medicii legiști au descoperit că bărbatul a fost omorât în bătaie. Amantul și prietenul acestuia au recunoscut că l-au bătut pe bărbat, dar că nu voiau să îl omoare, ci doar să îi dea o lecție, însă lucrurile au degenerat.

×
Subiecte în articol: Galați romanca amant sot crima
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close