Antena 3 CNN Externe Româncă adoptată de un cuplu de italieni, vedeta unui concurs muzical (VIDEO)

Româncă adoptată de un cuplu de italieni, vedeta unui concurs muzical (VIDEO)

Româncă adoptată de un cuplu de italieni, vedeta unui concurs muzical (VIDEO)
Sursa foto: Loredana
18 Feb 2010   •   11:46

O tânără româncă adoptată de o familie de sicilieni are mari şanse să câştige un concurs de talente muzicale din Italia. Emisiunea la care participă tânăra este intitulată ?Amici? şi este difuzată de Mediaset, unul dintre cele mai importante canale de televiziune din Italia.

Loredana Errore, denumită şi ?Ragazza occhi cielo", (?Fata cu ochii albaştri ca cerul"), a uimit atât juriul, cât şi publicul cu vocea ei. Fata are 25 de ani şi s-a născut la Bucureşti. La numai trei luni, ea a fost adoptată de o familie din Italia.

Publicaţiile italiene speculează pe tema originii tinerei. În timp de unele publicaţii susţin că fata a fost salvată dintr-un incendiu în care i-au murit părinţii, altele relatează faptul că Loredana ar fi fost maltratată în căminul de copii în care a trăit trei luni.

LOREDANA UIMEŞTE JURIUL CU TALENTUL EI


?Voiam să înfiem un copil român, am trimis o cerere de adopţie la Bucureşti. Acolo, toţi au fost amabili cu noi şi astfel am reuşit să obţinem această frumoasă fetiţă", a declarat Michelle Errore, tatăl adoptiv al tinerei, potrivit adevărul.it. Acesta a mai povestit că, în momentul în care a fost infiată, fata era subnutrită, fiind supusă unui tratament de vitaminizare urmărit de mari doctori de la Bucureşti.

Loredana nu a vizitat niciodată Bucureştiul de când părinţii ei adoptivi au adus-o în Italia. Acum, ea işi doreşte foarte mult să cunoască locurile în care s-a născut.

Acesta nu este singurul caz în care o româncă uimeşte străinii cu talentul ei. O tânără de origine română în vârstă de 28 de ani a cucerit Germania cu talentul său la muzică. Petruţa Cecilia Kupper a participat la concursul Supertalent 2009, organizat de postul de televiziune RTL şi s-a remarcat din cei 37.000 de concurenţi din ţări ca Olanda, Germania, Elveţia, Austria şi Marea Britanie.

PETRUŢA KUPPER, LA CONCURSUL SUPERTALENT 2009 DIN GERMANIA

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: romanca
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close