Antena 3 CNN Externe Româncă arestată în Italia, după ce a bătut și amenințat, ani la rând, un bătrân de care trebuia să aibă grijă

Româncă arestată în Italia, după ce a bătut și amenințat, ani la rând, un bătrân de care trebuia să aibă grijă

O româncă în vârstă de 47 de ani a fost arestată de carabinieri, în Italia, după ce a bătut și amenințat, timp de mai mulți ani, un bătrân în vârstă de 85 de ani, de care trebuia să aibă grijă.

Româncă arestată în Italia, după ce a bătut și amenințat, ani la rând, un bătrân de care trebuia să aibă grijă
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    07 Aug 2021   •   20:57

Incidentul s-a petrecut în Carbonara di Nola, un oraș din provincia Napoli.

De ani de zile, bătrânul a fost bătut și amenințat de femeia care trebuia să aibă grijă de el, așa cum presupunea jobul său.

Victima este un bătrân în vârstă de 85 de ani, pensionar și fără copii, iar presupusul făptuitor este o femeie în vârstă de 47 de ani, din România.

Femeia a fost arestată de carabinieri, sub acuzația de rele tratamente împotriva membrilor familiei sau a coabitanților.

Bătrânul a denunțat ani de violență și amenințări din partea româncei

Potrivit primelor informații, cei care au anunțat poliția au fost vecinii bătrânului.

Carabinierii au ajuns la fața locului pentru a verifica, iar femeia însăși a deschis ușa apartamentului, informează fanpage.it.

Oamenii legii l-au întrebat pe bărbat dacă are probleme cu îngrijitoarea sa, iar acesta le-a spus clar că are nevoie de ajutor. 

Femeia a fost dusă la închisoarea din Pozzuoli

Femeia și bătrânul au fost duși la secție, iar acolo, victima a povestit ororile prin care a trecut: ani întregi de bătăi și amenințări din partea îngrijitoarei.

Versiunea sa a fost considerată credibilă și confirmată de examinările medicale efectuate ulterior. Medicii i-au găsit mai multe vânătăi pe corp și semne ale bătăilor pe care le-a îndurat.

Femeia a fost dusă la închisoarea din Pozzuoli, unde așteaptă să fie judecată.

×
Subiecte în articol: Italia Napoli
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close