x close

Românca dispărută după atentatul de joi de la Nisa a fost găsită în viață

17 Iul 2016   •   13:15
Românca dispărută după atentatul de joi de la Nisa a fost găsită în viață

Vești bune de la Nisa. Mama copilului identificat sâmbătă, a fost și ea găsită într-un spital local. Starea sa de sănătate este destul de gravă, însă medicii sunt optimiști. 

Tatăl copilului nu a fost găsit deocamdată.

''Ministerul Afacerilor Externe informează că mama minorului a fost identificată la un spital din Nisa. Potrivit medicilor, starea de sănătate a mamei minorului este destul de gravă, dar stabilă. Demersurile au fost realizate cu sprijinul ambasadorului României în Franţa aflat la faţa locului şi al reprezentantului Consulatului General al României la Marsilia. Reprezentanţii misiunilor diplomatice române din Franţa menţin legătura cu personalul medical şi vor monitoriza evoluţia stării de sănătate. Verificările cu privire la situaţia celuilalt cetăţean român dat dispărut continuă'', a precizat MAE prin intermediul unui comunicat.

Un minor român, declarat dispărut în urma atentatului de la Nisa, a fost identificat într-un spital din oraşul francez, a anunţat, sâmbătă, Ministerul Afacerilor Externe. 'În ceea ce priveşte situaţia minorului internat într-un spital de pediatrie din Nisa, acesta a fost identificat cu ajutorul rudelor sosite din România ca fiind cetăţean român', a informat ieri sursa citată. 

Cei trei fuseseră dați dispăruți după atentatul de joi.

Citeşte mai multe despre:

romanca atentat nisa nisa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati