Antena 3 CNN Externe "Ai lăsat în urmă o mare suferință". Cristina, o tânără româncă din Italia a murit nevinovată într-un accident, în Torino

"Ai lăsat în urmă o mare suferință". Cristina, o tânără româncă din Italia a murit nevinovată într-un accident, în Torino

Cristina, o tânără româncă din Italia, s-a stins din viață la numai 19 ani, după ce mașina în care se afla împreună cu prietenele sale s-a izbit violent de stâlpii aflați pe marginea unui drum din Torino.

"Ai lăsat în urmă o mare suferință". Cristina, o tânără româncă din Italia a murit nevinovată într-un accident, în Torino
Sursa foto: Cristina Cioanca Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2023   •   15:55

În noaptea de duminică spre luni, Cristina, tânăra româncă din Italia, era în mașină cu două prietene, una dintre acestea aflându-se la volan.

Cele trei fete se deplasau pe un drum din comuna Carignano,Torino, însă, din motive necunoscute până în prezent, mașina a ieșit de pe șosea și s-a izbit cu putere de stâlpii liniei de telefonie.

În urma impactului, mașina a fost distrusă complet, iar cele trei fete au fost scoase cu greu de salvatori dintre fiare.

Cristina, în vârstă de 19 ani, a suferit răni grave, aceasta aflându-se, în momentul producerii accidentului, pe bancheta din spate, potrivit Leggo.

Citește și: O fetiță de patru luni a murit la două zile după ce a făcut febră. Ce arată primele rezultate ale necropsiei copilului din Iaşi

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânăra a fost transportată de urgență la spital, însă, după două zile de dureri cumplite, s-a stins din viață, scrie L'Eco del Chisone.

Fata urma să împlinească 20 de ani în luna mai, dar acum este plânsă de părinții, de frații și de prietenii săi, care au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

"Cristina, ai lăsat în urmă o mare jale și suferință", a scris cineva pe Facebook.

Celelalte două fete aflate în mașină au fost transportate, de asemenea, la spital, dar rănile suferite de acestea nu au fost la fel de grave.

Acum, polițiștii au deschis o anchetă, iar tânăra care s-a aflat la volanul autoturismului riscă să răspundă pentru moartea Cristinei.

×
Subiecte în articol: Italia romanca accident a murit
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close