Antena 3 CNN Externe O româncâ din Italia a primit pedeapsa supremă, după ce şi-a omorât prietena din copilărie

O româncâ din Italia a primit pedeapsa supremă, după ce şi-a omorât prietena din copilărie

Margareta Buffa, o româncă în vârstă de 33 de ani, a fost condamnată la închisoare pe viaţă pentru o crimă înfiorătoare. Tânăra şi-a ucis prietena din copilărie, iar înainte de asta a torturat-o.

O româncâ din Italia a primit pedeapsa supremă, după ce şi-a omorât prietena din copilărie
Sursa foto: Facebook
de Naty Badea    |    13 Iul 2022   •   14:39

Judecătorii de la Curtea de Apel din Palermo au condamnat-o pe Margareta Buffa la închisoare pe viaţă, după ce a omorât-o pe Nicoleta Indelicato, o altă româncă în vârstă de 25 de ani.

Cele două tinere au fost prietene din copilărie, ambele fiind adoptate de familii din Italia de la vârste fragede. Ele locuiau alături de familiile lor în oraşul Marsala din Sicilia, Italia.

Tragedia a început în noaptea de 16 spre 17 martie 2019, atunci când Nicoleta a ieşit în oraş cu un prieten şi nu s-a mai întors. Părinţii ei adoptivi au alertat Poliţia şi, alături de vecini, prieteni şi oameni din oraş, au demarat o amplă acţiune de căutare.

Din nefericire, două două zile, Nicoleta a fost găsită moartă, la marginea localităţii, lângă o podgorie. Tânăra fusese torturată, ucisă şi apoi incendiată.

Ancheta procurorilor a scos la iveală faptul că Nicoleta a fost ucisă chiar de prietena ei din copilărie, Margareta Buffa.

Împreună cu un complice, condamnat şi el la 30 de ani de închisoare, Margareta a torturat-o pe Nicoleta, a înjunghiat-o şi apoi a dus-o la marginea oraşului, acolo unde cei doi au încercat să ardă cadavrul.

×
Subiecte în articol: crimă Italia
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close