Antena 3 CNN Externe Româncă jefuită la Miami: A rămas fără un ceas de 15.000 de euro

Româncă jefuită la Miami: A rămas fără un ceas de 15.000 de euro

Româncă jefuită la Miami: A rămas fără un ceas de 15.000 de euro
Sursa foto: Foto: amazingcentral.com
20 Mai 2011   •   11:02

Cazul unei românce sechestrate şi jefuite de doi americani este intens mediatizat în Florida.Tânăra de 25 de ani a fost păgubită de un ceas de 15 mii de dolari, de o sumă de bani, dar şi de cardul bancar. Hoţii nu s-au bucurat prea mult timp de pradă, pentru că au fost prinşi de poliţişti. 

Gabriela Laslău spune că s-a mutat de o lună în apartamentul din complexul de lux Roney Palace Condominiums, din Miami. Nu se aştepta să fie atacată.

Românca spune că a fost acostată de un tânăr, ce s-a prezentat drept angajat al unei agenţii de modeling. El i-ar fi propus o şedinţă foto.

Bărbatul şi un prieten de-al lui au venit cu o maşină şi au luat-o pe româncă de-acasă. Însă, în loc să se îndrepte către atelierul foto, cei doi au oprit maşina şi au ameninţat-o pe tânără.

Speriată, românca le-ar fi dat ceasul de 15 mii de dolari, cardul, telefonul mobil, dar şi cheile apartamentului. Unul dintre agresori s-a dus apoi în locuinţă, de unde a luat o sumă de bani şi câteva bunuri.

Hoţii au fost prinşi însă rapid şi aduşi în faţa judecătorului.

Poliţiştii au găsit arma cu aer comprimat cu care a fost ameninţată femeia. Cei doi bărbaţi sunt acuzaţi de răpire şi jaf. Unul dintre suspecţi este un veteran al războiului din Irak.

 

×
Subiecte în articol: Miami romanca ceas jaf
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close