x close

Românca lovită lângă a staţie de metrou din Roma a ieşit din comă

13 Oct 2010   •   09:01
Românca lovită lângă a staţie de metrou din Roma a ieşit din comă  Foto: videonews.ro

Românca lovită cu sălbăticie într-o staţie de metrou din Roma a ieşit din comă, dar viaţa sa rămâne în pericol. Agresorul, un italian, este arestat la domiciliu, dar şi-a cerut iertare prin intermediul mamei sale. Scena bătăii a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Românca a fost lovită brutal de un tânăr italian într-o staţie de metrou din Roma. Femeia a căzut, s-a lovit cu capul de ciment şi a rămas nemişcată. Nimeni nu a reacţionat, deşi scena a avut mulţi martori. Familia victimei nu poate înţelege comportamentul acestora.

Abia mai târziu, cineva a încercat să-i ofere femeii primul ajutor. Au apărut apoi carabinierii care au dus-o la cel mai apropiat spital şi l-au arestat pe agresor. Acesta a fost pus în stare de arest la domiciliu - un fapt de neînţeles pentru soţul româncei.

Agresorul, pe nume Alessio Burtone, se declară "consternat" de incident şi şi-a cerut scuze, prin intermediul mamei sale. Între timp, victima a ieşit din comă, dar medicii nu o consideră încă în afara oricărui pericol. În vârstă de 32 de ani, Maricica Hahaianu lucrează ca infirmieră în Italia.

Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere:

Antena 3

 

Citeşte mai multe despre:

romanca italia roma statie de metrou coma
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati