Antena 3 CNN Externe O româncă a păcălit un bătrân italian cu 300.000 de euro, după ce a pretins că este fiica lui și suferă de o boală gravă

O româncă a păcălit un bătrân italian cu 300.000 de euro, după ce a pretins că este fiica lui și suferă de o boală gravă

O româncă de etnie romă a înșelat un bătrân italian în vârstă de 82 de ani cu 300.000 de euro, pretinzând că este fiica lui și că suferă de o boală gravă.

O româncă a păcălit un bătrân italian cu 300.000 de euro, după ce a pretins că este fiica lui și suferă de o boală gravă
Sursa foto: TikTok I baresiveneti
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2023   •   20:17

Într-o perioadă de șase ani, Alina, românca care locuia în Buzău, a primit lunar întreaga pensie a bătrânului Umberto, în valoare de 1.500 de euro, dar și alte sume mari, pentru presupuse tratamente medicale.

În total, Alina ar fi reușit să înșele bătrânul cu o sumă totală de 300.000 de euro.

Emisiunea italiană "Le Iene" a dezvăluit cazul și a investigat situația, descoperind că Alina a primit de mai multe ori câte 10.000 de euro pentru presupusa ei operație la inimă.

Bătrânul refuză să accepte că a fost înșelat

Citește și: Cine e escrocul care trage ţeapă demnitarilor români. Se dădea drept secretarul general al Guvernului

@baresiveneti L'introvabile donna rom a cui arrivano I soldi pt.2 #baresiveneti #perte #foryou #neiperte #movieclippppp #foryoupage ♬ suono originale - ?????? ?? ??????

În cadrul investigației, jurnaliștii au discutat și cu o femeie care pretindea că reprezintă "Ministerul Organelor" din România și susținea că Alina a avut nevoie să-și schimbe inima și ficatul.

Justiția italiană a decis să închidă cazul, întrucât Alina nu a putut fi găsită, potrivit rotalianul.com.

Jurnalistul italian Fabrizio Roma a ajuns în România, la Buzău, unde, cu ajutorul lui Roco Xavi, a găsit-o pe Alina.

Femeia a refuzat să facă declarații și a cerut să fie lăsată în pace.

Chiar dacă i s-a demonstrat că Alina nu este fiica lui și că nu este bolnavă, bătrânul italian a declarat că "ea nu mi-a furat nimic".

×
Subiecte în articol: bătrân păcălit romanca Italia
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close